Jubileumi diploma átadó ünnepség

Tájékoztató jubileumi diplomák adományozási rendjéről 2021

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Budai Campusa arany, gyémánt, vas és rubin díszoklevelet adományozhat azoknak, akik ötven, hatvan, hatvanöt vagy hetven éve szerezték meg oklevelüket jogelőd intézményünkben, és életpályájuk alapján közmegbecsülésre méltók.

Amennyiben jubileumi oklevele kiállítását igényli, kérjük, hogy folyó év július 25-ig a kitöltött kérelmezési adatlapot (ITT), szakmai önéletrajzát (max. 1500 karakter), s amennyiben módjában áll, oklevelének másolatát eljuttatni szíveskedjék az alábbi lehetőségek egyikén:

  1. Elektronikus űrlap kitöltésével: https://uni-mate.hu/hu/kerelem-jubileumi-oklevelhez
  2. Postai úton:
    Levélcím: Szent István Egyetem Budai Campus Főigazgatóság
                     1118 Budapest Villányi út 29-43.

Kapcsolattartó: Nagyné Végvári Andrea (e-mail: nagyne.vegvari.andrea [kukac] uni-mate.hu)

Előzetesen felhívjuk szíves figyelmét, hogy díszoklevél osztó ünnepségünket 2021. szeptember 24-én (pénteken) délelőtt 12 órakor tartjuk, erről szóló meghívónkat augusztus hónapban postázzuk az Ön részére.Továbbá felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a koronavírus-helyzet alakulásának függvényében az ünnepség dátuma a későbbiekben módosulhat, ezért kérjük folyamatosan kísérjék figyelemmel honlapunkat, ahol idejében értesítjük Önöket az aktuális fejleményekről.

Az ünnepségre gépkocsival érkezők részére parkolóhelyet csak korlátozott számban tudunk biztosítani a Campus parkolójában. A környező utcákban térítéses parkolóhelyek találhatóak.

Szíves tájékoztatásul jelezzük, hogy a rendezvényen képfelvétel készül és az intézményi gyakorlat szerint nyilvánosságra kerül. Részletes adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatja.

 

Tisztelettel:

Nyitrainé dr. Sárdy Diána Ágnes
mb. campus-főigazgató