Álmodd meg a Bartók Béla Boulevard új közösségi padjait!

A *Bartók Boulevard Egyesület* és a *Bevásárlóutca Menedzsment (BUM)* közös pályázatot írt ki, hogy új mobil utcabútorok varázsolják még élhetőbbé a *Bartók Béla Boulevardot* az itt élők és ide látogatók számára. Fontosnak tartjuk a fiatalok bevonását, hogy ők is részt vegyenek környezetük alakításában, mindig járjanak nyitott szemmel és ne féljenek elmondani véleményüket, javaslataikat.

Ezen pályázat keretén belül szeretnénk a *Bartók Béla Boulevard* közösségépítő erejét tovább növelni és a környezetet minél komfortosabbá tenni, hogy minden térhasználó örömmel töltsön időt ebben a városrészben.

A pályázaton indulhat minden 18. életévét betöltött magánszemély, aki Felsőoktatási intézmény aktív tanulója és képes nem csak a designt megálmodni, hanem az adott pad gyártását is részletesen le tudja írni és hozzá költségvetést készíteni.

Pályázat meghirdetése: 2021. szeptember 15.

Pályázat beadási határideje: 2021. október 20.

7 tagú zsűri dönt a pályázatokról, egyénileg és két online egyeztetés keretében. Zsűrizésben való részvételre felkért szervezetek: Budapest Főváros, Budapest Brand Zrt., Újbuda Önkormányzata, Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, Bartók Boulevard Egyesület, BUM Nonprofit Kft.

Eredményhirdetés: 2021. november 5.

Díjátadó (járvány függvényében) 2021. november 10.

Nyertes pályázó fődíja: 100.000,- Ft.

Részletes kiírás: https://bevasarloutca.hu/almodd-meg-a-bartok-bela-boulevard-uj-kozossegi-padjait